AkZie Meubelhal

Zoek je een meubelwinkel waar meubels nog betaalbaar zijn? Neem dan eens een kijkje bij AkZie Meubelhal in Hengelo GLD. Deze hal is onderdeel van Onstenk Meubelen. Hier ben je aan het goede adres als het om kwaliteitsmeubelen, schilderijen, decoratieaccessoires en verlichting gaat. In onze hal is van alles op het woongebied te vinden. Hier kun je dus nieuwe indrukken opdoen voor in je interieur. Kenmerkend voor ons is de hoge kwaliteit meubelen, welke worden aangeboden voor een betaalbare prijs.

AkZie Meubelhal is onderdeel van Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen in Hengelo heeft de beschikking over een grote meubelhal, de zogenaamde AkZie Meubelhal. In de uitgebreide meubelhal heb je de mogelijkheid om te kiezen uit moderne, trendy, klassieke en landelijke meubelen. Heb je dus meubels te vervangen? Of ben je op zoek naar nieuwe meubelen? Kom dan eens langs in onze winkel. Sinds 1980 zijn wij de specialist als om meubelen gaat.Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Ze geven advies op maat.

De voordelen van Onstenk Meubelen

Voor de specialist op het gebied van meubelen ga je naar Onstenk Meubelen. Lees hieronder de voordelen:
• Ervaren medewerkers;
• Grote AkZie Meubelhal;
• Advies op maat;
• Absolute bodemprijzen.

Ik wil naar naar de AkZie Meubelhal

Onstenk Meubelen is de meubelwinkel van Hengelo. Kom langs in onze grote AkZie Meubelhal. Onze medewerkers geven je graag een advies op maat.