Klassieke meubelen

Onstenk Meubelen in Hengelo GLD is sinds 1980 een begrip of het terrein van klassieke meubelen. Wij hebben de beschikking over een grote meubelhal, de zogenaamde AkZie Meubelhal. Hierin staan diverse sfeervolle klassieke meubelen van topkwaliteit. Deze zijn geschikt voor in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Naast deze kwaliteitsmeubelen kun je bij ons ook terecht voor schilderijen, decoratieaccessoires en verlichting. Werkelijk alles op woongebied hebben wij tot onze beschikking.

Klassieke meubelen kopen bij Onstenk Meubelen

Ben je dus op zoek naar klassieke meubelen? Kom dan eens langs bij Onstenk Meubelen. In onze showroom ben je altijd van harte welkom. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze een advies op maat geven. In onze hal is van alles op het woongebied te vinden. Hier kun je dus nieuwe indrukken opdoen voor in je interieur. Kenmerkend voor ons is de hoge kwaliteit meubelen, welke worden aangeboden voor een betaalbare prijs.

De voordelen van Onstenk Meubelen

Voor de specialist op het gebied van meubelen ga je naar Onstenk Meubelen. Lees hieronder de voordelen:
• Allerlei meubelen;
• Grote AkZie Meubelhal;
• Advies op maat;
• Absolute bodemprijzen.

Ik wil klassieke meubelen kopen bij Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen is de meubelwinkel van Hengelo. Wij zijn de specialist als het gaat om klassieke meubelen. Kom langs in onze grote AkZie Meubelhal. Onze medewerkers geven je graag een advies op maat.