Meubelen Hengelo

Je bent op zoek naar meubelen in Hengelo? Dan ben je bij Onstenk Meubelen aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsmeubelen, decoratieaccessoires, schilderijen en verlichting. Wij zijn gevestigd in Hengelo (GLD) en hebben een grote showroom tot onze beschikking, zodat je een goede indruk kunt krijgen van onze meubelen. Als sinds 1980 zijn wij de specialist op het gebied van meubelen. Deze herken je direct in afwerking en design.

Meubelen Hengelo bij Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen is de specialist als het om meubelen gaat. In onze showroom heb je de keuze uit moderne, trendy, klassieke en landelijke meubelen. Deze bieden wij aan tegen absolute bodemprijzen. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van een advies op maat. Heb je dus meubels te vervangen? Of wil je nieuw meubilair, zoals eetkamerstoelen of bankstellen? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Bij ons staat de koffie altijd klaar.

De voordelen van Onstenk Meubelen

Voor de specialist op het gebied van meubelen ga je naar Onstenk Meubelen. Lees hieronder de voordelen:

  • Allerlei meubelen;
  • Uitgebreide showroom;
  • Advies op maat;
  • Absolute bodemprijzen.

Ik wil meubelen in Hengelo kopen bij Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen is de specialist als het om meubelen in Hengelo gaat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.