Meubelwinkel Hengelo

Ben je op zoek naar een meubelwinkel in Hengelo? Kom dan eens langs bij Onstenk Meubelen. Bij ons ben je aan het juiste adres als het om kwaliteitsmeubelen, decoratieaccessoires, schilderijen en verlichting gaat. Wij hebben een grote showroom tot onze beschikking, zodat je nieuwe indrukken op woongebied kunt doen. Als sinds 1980 zijn wij gevestigd in Hengelo GLD. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist als het om meubelen gaat. Onze meubelen kenmerken zich in afwerking en design.

Onstenk Meubelen is de meubelwinkel van Hengelo

Wij zijn al jaren een specialist op het gebied van meubelen. In onze uitgebreide showroom heb je de mogelijkheid om te kiezen uit trendy, moderne, landelijke en klassieke meubelen. Heb je meubels te vervangen? Of wil je nieuwe meubelen, zoals eetkamerstoelen of bankstellen? Kom dan langs bij ons bedrijf in Hengelo GLD. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Ze geven advies op maat. Een ander voordeel is dat deze meubelen betaalbaar zijn; wij bieden ze namelijk aan voor bodemprijzen.

De voordelen van Onstenk Meubelen

Voor de specialist op het gebied van meubelen ga je naar Onstenk Meubelen. Lees hieronder de voordelen:
• Ervaren medewerkers;
• Uitgebreide showroom;
• Advies op maat;
• Absolute bodemprijzen.

Ik wil naar de meubelwinkel van Hengelo

Onstenk Meubelen is de meubelwinkel van Hengelo. Kom langs in onze uitgebreide showroom. Onze medewerkers geven je graag een advies op maat.