Moderne meubelen

Ben je op zoek naar moderne meubelen? Dan ben je bij Onstenk Meubelen aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsmeubelen, decoratieaccessoires, schilderijen en verlichting. Wij zijn gevestigd in Hengelo (GLD) en hebben een grote showroom tot onze beschikking, de zogenaamde AkZie Meubelhal. Op deze manier krijg je een goede indruk van onze meubelen. Als sinds 1980 zijn wij de specialist op het gebied van moderne meubelen. Deze herken je direct in afwerking en design.

Moderne meubelen bij Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen is de specialist als het om meubelen gaat. In onze showroom heb je de keuze uit moderne, trendy, klassieke en landelijke meubelen. Wij hebben een ruim assortiment moderne banken, stoelen, eettafels, fauteuils, hoekbanken en tuinmeubels. Deze bieden wij aan tegen absolute bodemprijzen. Bij ons heb je de keuze uit tientallen kleuren en verschillende materialen. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van een advies op maat.

De voordelen van Onstenk Meubelen

Voor de specialist op het gebied van meubelen ga je naar Onstenk Meubelen. Lees hieronder de voordelen:
• Allerlei meubelen;
• Uitgebreide showroom;
• Advies op maat;
• Absolute bodemprijzen.

Ik wil moderne meubelen kopen bij Onstenk Meubelen

Onstenk Meubelen is de specialist als het om moderne meubelen gaat. Kom langs in onze showroom in Hengelo of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.