Betaal mogelijkheden

Betaling van de factuur gaarne bij levering van de meubelen (contant of via mobiele pin) of na ontvangst van de factuur.

Of betaal gemakkelijk online via:

title

Ben je op zoek naar kwalitatieve en betaalbare meubelen?

In de AkZie Meubel Hal van Onstenk Meubelen in Hengelo Gelderland kun je terecht voor kwaliteitsmeubelen. Wij hebben een grote showroom tot onze beschikking, zodat je een goede indruk krijgt van onze vele meubelen. Deze herken je direct in afwerking en design. Naast meubelen, hebben wij ook decoratieaccessoires, schilderijen en verlichting.

In onze showroom heb je keuze uit moderne, trendy, klassieke en landelijke meubelen. Deze bieden wij tegen absolute bodemprijzen aan. Wij hebben voor ieder wat wils. Laat je verrassen bij de AkZie Meubel Hal.

Heb je meubels te vervangen? Of zoek je nieuw meubilair?

Ook dan ben je bij de AkZie Meubel Hal aan het juiste adres. Wij hebben een groot scala aan kwalitatief goed meubelen. Zo heb je de keuze uit trendy, modern, landelijk of juist klassiek meubilair. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en het geven van een advies op maat. Heb je dus meubels te vervangen? Of wil je nieuw meubilair, zoals eetkamerstoelen of bankstellen? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Onstenk Meubelen de specialist op meubelgebied

Onstenk Meubelen is al sinds 1980 is de specialist op het gebied van kwaliteitsmeubelen, decoratieaccessoires, schilderijen en verlichting. In onze hal is van alles op het woongebied te vinden. Hier kun je dus nieuwe indrukken opdoen voor in je interieur. Kenmerkend voor ons is de hoge kwaliteit meubelen, welke worden aangeboden voor een betaalbare prijs. Lees hieronder onze voordelen.

@furnihaus
X